Wat doet Makelaarsalternatief voor u?

Aankoopbegeleiding

Onze cijfers in 2022:

87% van onze onderhandelingen waren succesvol;

70% van onze aankoopwoningen zijn onder de vraagprijs aangekocht.

 

Heb jij de woning van je dromen gevonden? Mooi! Dan is het nu tijd om te kijken wat de woning waard is en wat jij er voor over hebt. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je, door emotie, teveel betaalt. Iemand die er verder vanaf staat, in dit geval de aankoopmakelaar, heeft er een ‘rationele kijk’ op. Daarom is het handig om voor aankoopbegeleiding te kiezen.

Hulp bij aankoop kan bij ons op twee verschillende manieren. Namelijk in de vorm van een biedingsadvies of in de vorm van onderhandelingen.

Ben je benieuwd naar de werkzaamheden van onze aankoopmakelaars? 

 

Download brochure

 

Ben je al op zoek naar een passende woning? Misschien ben je telkens net te laat of wil je simpelweg eerder op de hoogte zijn. Wij helpen je graag bij het vinden en aankopen van je droomhuis!
Dit doen wij met een duidelijke werkwijze verdeeld over 2 pakketten met vaste tarieven.

 

Download brochure

 

Extra's aanvragen

Naast onze standaard diensten bieden wij, als extra service, ook nog andere diensten aan. Een bouwkundig rapport, taxatie en energielabel horen natuurlijk net zo goed bij de aan- en/of verkoop van een woning.

Bouwkundig rapport

Wanneer je een woning gaat aankopen is het handig om deze met kritisch oog te bekijken. En dan bedoelen we eigenlijk: laten bekijken door een gecertificeerde keurder. Tijdens een bouwtechnische keuring wordt er gekeken naar essentiële zaken zoals: fundering, isolatie, centrale verwarming, vocht(problemen), betonrot, balkconstructies et cetera.

Uit zo een keuring kunnen verborgen gebreken aan het licht komen. Deze zaken worden vervolgens omschreven in een bouwkundig rapport. Om te voorkomen dat je met een heleboel problemen en onvoorziene kosten achterblijft, is het verstandig om dit op te laten nemen in de koopovereenkomst.

Taxatie

Een taxatierapport kan voor verschillende doeleinden noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld voor het aanvragen of oversluiten van je hypotheek, maar ook als je je woning gaat verkopen. Dit is van belang, zodat de geldverstrekker een recent beeld heeft van de marktwaarde van de woning.

Een taxatie moet uitgevoerd worden door een onafhankelijke taxateur. Dit moet wel een hiervoor gecertificeerde taxateur zijn, alleen hij of zij mag een gevalideerd rapport opstellen.

Energielabel

Wat is een energielabel precies? Een energielabel geeft aan hoe zuinig jouw woning is, bevat tips & maatregelen om je woning energiezuiniger te maken en heeft altijd een geldigheid van 10 jaar. In elk geval geldt: hoe groener, hoe beter.

Waar je voorheen een energielabel digitaal kon aanvragen, is het sinds 1 januari 2021 verplicht om dit document aan te vragen via een gecertificeerde energieadviseur. Tevens is het vanaf 1 juli 2021 verplicht om een definitief energielabel in bezit te hebben, alvorens de woning op Funda (of andere woningsites) staat.

Makelaarsalternatief

Aansluitgegevens:

  • KvK: 65476069
  • IBAN: NL 88 ABN 0501609644

Openingstijden: 

ma t/m vrij 09:00 - 17:00 uur

  • Makelaarsalternatief is een onderdeel van Huizonline.
  • Huizonline is aangesloten bij Vastgoedpro!

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact opnemen

Makelaarsalternatief
Schouwersweg 9
4451 HS Heinkenszand

 085 - 065 69 20
 info@makelaarsalternatief.nl